PROMOTION

Så sparar du tusentals kronor på semestern

Jul 03, 2015

Sommaren börjar äntligen göra entré på riktigt efter en ganska tung vår och vi är många som knappt kan vänta på att få åka iväg på sommarsemester med sol, värme, vackra stränder och inte minst massor av god mat. Men det som ibland kan sätta käppar i hjulet är ju det här med budget. 

För inte kan väl en lyxig sparesort med havsutsikt på Mallorca, eller en glittrig och glammig vistelse på franska rivieran vara något som vem som helst har råd med? Eller en lyxig resort för vuxna på Sardinien med flyg inkluderat? Om det ändå fanns ett sätt att få råd med lyxhotell världen över... Det finns det. Och knepet är enklare än vad du tror, läs mer här.


Cezanne Hotel & Spa, Cannes, Frankrike

Secret Escapes är en medlemsklubb med över 10 miljoner medlemmar, som erbjuder rabatterade priser på lyxhotell och paketresor världen över med upp till 70 procent rabatt på ordinarie pris. Varje vecka presenteras nya fantastiska erbjudanden till destinationer över hela världen. Vad är då hemligheten? Ja, inte ens de lyxigaste hotellen vill ju stå med tomma rum. Genom Secret Escapes kan de fylla sina bäddar och samtidigt ge förmånliga priser till medlemmarna i denna exklusiva klubb. Det är win-win för alla parter!

Det är kostnadsfritt att bli medlem och det är ett är ett perfekt sätt att spara in några tusenlappar när du vill unna dig det lilla extra på semestern, oavsett om du planerar att åka på en solsemester eller tillbringa några dagar i en storstad.

Om du ändå föredrar kära gamla Svedala i sommar har vi härliga sommarerbjudanden för den perfekta romantiska minisemestern, vare sig du föredrar en herrgårdsvistelse i Bohuslän, ett pampigt slott utanför Stockholm eller en skybar i centrala Malmö.

Ta del av våra kampanjer och bli medlem kostnadsfritt i dag!

Mer från RES

Zazpi STM i konstmuseet Museo San Telmo. Foto: Zazpi STM Facebook.

Handplockade tips

5 skäl att boka bord i San Sebastián

Europas mathuvudstad brukar den kallas, San Sebastián. Inte så konstigt, den baskiska maten är världsberömd – och vällagad. Det här är fem platser där du borde boka bord nästa gång du är på besök i den spanska kuststaden.

Riad El Fenn. Foto: Kasia Gatkowska.

Handplockade tips

Sov på riad – 5 favoriter i Marrakech

Med snirklande gränder, tusenårig torghandel och chica designbutiker fascinerar Marrakech som få andra platser. Ännu bättre blir det om du också övernattar på en riad. Det här är RES:s fem favoriter just nu.

COMO Shambhala Urban Escape. Foto: COMO Hotels and Resorts.

Handplockade tips

Wellnesshelg i London – 8 spa att besöka

Det finns många trender att testa under en spahelg i London. Från Guerlains första intåg på brittisk mark till hyperbar oxygenbehandling och kända hudspecialisters signaturkurer. RES tipsar om åtta anledningar att åka på modern hälsohelg i London.

Auriga Wellness på Capella Bangkok. Foto: Capella Hotels.

Handplockade tips

Bäst spahotell i Thailand – 5 tips

Typisk thailändsk massage i Bangkok, tropiska påhitt i Chiang Mai eller hälsoprogram hos wellnesspionjär i Hua Hin? Vi listar fem favoriter bland Thailands bästa spahotell.

Amalienbad i Wien. Foto: The Stage Is Yours.

Handplockade tips

6 historiska badhus i Europa

Från nederländska relaxpalats till en av de mest välbevarade jugendpärlorna i Wien. RES guidar till sex av de mest anrika badupplevelserna i Europa.