--

Upptäck en adriatisk hemlighet

Annons

Omge dig med elegant design och njut av den fantastiska havsutsikten från en av våra vackra sviter. Upplev en helt ny dimension av semester på Kempinski Hotel Adriatic. Spela golf på den närbelägna mästerskapsbanan och tillbringa oförglömliga stunder i vårt 3 000 kvadratmeter stora spa, Energy Clinic Carolea Spa.
Kempinski.com/istria
Email: reservations.adriatic@kempinski.com
Tel:  +385 52 707 010

Nu tar vi semester

Under juli månad kommer RES hemsida inte att uppdateras eftersom vi på redaktionen har semester. Men våra bloggare fortsätter att blogga och du kan fortfarande följa oss på Instagram. 

22 miljoner vykort kommer att skickas i sommar

Även om vykortsskrivandet ibland beskrivs som old school är vykort fortfarande ett populärt sätt att skicka en sommarhälsning.  

Tävling

Vinn sommarens snyggaste solglasögon

Vi på RES gillar tävlingar. Så nu arrangerar vi ytterligare en, nu i samarbete med Specsavers, där du har chans att vinna ett par brillor från Karl Lagerfeld.

Veckans resenär

Jennie Hammar om sitt Los Angeles

"Det gäller att vara påläst innan man åker till Los Angeles". Jennie Hammar är frilansande journalist som bor i Los Angeles med sin man Filip och barnen Ilse och Tage. Just nu är hon ”hemma” i Sverige och vi passade på att boka in en kaffe med den stilsäkra skribenten.

Europas dyraste hotellstäder

Hotellsöksidan Trivago har listat Europas dyraste hotellstäder. Monte Carlo i Monaco toppar listan. 

Upptäck Norge från ett fårs perspektiv

Visit Norway utrustar fem får med kameror i sommar. Deras vardag kommer du att kunna ta del av på bland annat Instagram. 

Vloggtävling

Fnulans matresa i Flandern

Vi skickade iväg en av vinnarna i vår videobloggtävling; Fnulan, på en resa till Flandern tillsammans med sin vän Åse. Här får du ta del av hennes resa bakom kulisserna. (Videos)

Foto: Ben Kane

Hallå där Yoga Girl!

RES reste till den lilla ön Aruba med slogan ”One Happy Island” och passade på att ta ett yogapass och en pratstund med svenska yogasuccén Rachel Bråthén, mer känd som Yoga Girl, som bor på ön. 

Favorit i repris

Nykär i Nice

Nice är högaktuell som värdstad för mötet mellan Sverige och Belgien i fotbolls-EM. Vi på RES har plockat fram en av våra absoluta favorittexter ur arkiven, ett tidlöst kåseri av författaren Per Hagman.