--

Tre sjysta barer i Köpenhamn

Ska du till Köpenhamn i helgen?  Vi tipsar om tre sjysta barer att släcka törsten på.

Här firar du Halloween i New York

New York-bor vet hur man firar Halloween. Vi tipsar om vad du inte får missa om du är där under firandet.

Dubai Mall - mycket mer än bara shopping

Dubai Mall är världens största köpcentrum med i princip vartenda märke representerat. Men Dubai Mall erbjuder mycket mer än bara shopping. 

Nyhet

Ving börjar med Formel 1-resor

Ett av världens kändaste lopp, Formel 1, går nu att uppleva tillsammans med Ving.

Tio tips för en kortare långflygning

En tolv timmars flygresa kan vara rena mardrömmen – men kan också vara helt ok (även om du inte har råd att flyga business). Vi tipsar om vad du bör tänka på för att flighten ska kännas så smidig och kort som möjligt.

Veckans resenär

Han filmar konst på hög nivå

Jesper Rådegård är flygfilmare och reser runt i världen för att filma olika flygbaser och plan. RES ringde upp för att fråga: hur filmar man egentligen ett flygplan?
Nyhet

Florida – populärt under höstlovet

Trycket på resor till Florida är högt under höstlovet visar ny bokningsstatistik. 

Tre coola resväskor

En resväskas huvudsyfte är att kunna transportera dina saker. Men sen finns det resväskor som erbjuder något mer. Vi tipsar om tre coola.
Bäst i världen

Anine Bing: "Antwerpen är en inspirerande stad"

Anine Bing är en svensk designer och bloggerska som bor i Los Angeles tillsammans med sin man och två barn. 2012 grundade hon sitt eget Los Angeles-baserade modemärke ”Anine Bing” och hösten 2014 öppnade hennes första egna flaggskeppsbutik i Los Angeles, följt av butiker i New York och Antwerpen. Här är Anine Bings bästa...

Frihetsgudinnan förskönas av Diane von Furstenberg

En av världens kändaste symboler ska rustas upp. Och bakom renoveringen har man tagit hjälp av en modedesigner av rang – Diane von Furstenberg. "Miljontals immigranter såg frihetsgudinnan när de först kom till landet, med deras hjärtan bultandes för drömmen om en bättre framtid. Min dröm är nu att Frihetsgudinnan och hennes fantastiska historia ska leva vidare och inspirera flera generationer framöver".