--

Vloggtävling

Fnulans matresa

Vi skickade iväg en av vinnarna i vår videobloggtävling; Fnulan, på en resa till Flandern tillsammans med sin vän Åse. Här får du ta del av hennes resa bakom kulisserna. (Videos)

Foto: Ben Kane

Hallå där Yoga Girl!

RES reste till den lilla ön Aruba med slogan ”One Happy Island” och passade på att ta ett yogapass och en pratstund med svenska yogasuccén Rachel Bråthén, mer känd som Yoga Girl, som bor på ön. 

Favorit i repris

Nykär i Nice

Nice är högaktuell som värdstad för mötet mellan Sverige och Belgien i fotbolls-EM. Vi på RES har plockat fram en av våra absoluta favorittexter ur arkiven, ett tidlöst kåseri av författaren Per Hagman.

Bryan Adams på Fotografiska i Stockholm i sommar

De flesta av oss känner Bryan Adams som rockstjärna med hits som Summer of ’69, I do it for you och Please forgive me. Men faktum är att han har en helt annan karriär sedan 15 år tillbaka – som fotograf. Nu har han precis invigt sin utställning Exposed på Fotografiska museet i Stockholm.

Tävling

Vinn en systemkamera från Nikon

Vad ska du göra i sommar? Vi vill se dina bästa semesterbilder!

Veckans resenär

"Ett porträtt säger mycket om resmålet"

I veckan som kommer tar fotografen Linda Romppala över RES Instagram. Hon har bland annat bott i England i åtta år men bor i dag i Stockholm (när hon inte är ute på jobbuppdrag världen över). Här berättar hon om vad resande betyder för henne och skillnaden i att fota privat när man reser jämfört med att fota för resemagasin.

I måndagens Metro

Las Vegas – staden som aldrig sover

I Las Vegas i USA lägger du ditt vanliga liv på hyllan ett tag och kliver in i ett konstgjort neonlandskap av shower, spel och bröllop. Men bakom neonfasaden finns en hel bakgård av hippiedistrikt, klassiska kasinon och en storslagen natur. RES utsände Julia Grufving har varit där.

Annorlunda matupplevelser

Friterat ankhuvud någon? Annorlunda matupplevelser från hemma är en del av resan. Här berättar vår webbredaktör Linda om några av de märkligaste måltiderna hon har ätit utomlands.

RES fortsätter att öka

Tack till alla läsare!

RES fortsätter den positiva trenden och ökar med nio procent i den senaste Orvestoundersökningen. TACK!

New Yorks bästa shoppingtips

"Be prepared to get lost". RL Pearsall, inflyttad Stockholmsbo från New York, jobbar med, brinner för och andas mode.  Här delar han med sig av sina bästa shoppingtips till sin tidigare hemstad.